Προφίλ

Νέα εποχή στην πυρόσβεση

Γνωρίστε μας

Η Πυροδυτική ιδρύθηκε στα τέλη του 2016 και εδρεύει στο Αγρίνιο επί της Χαρίλαου Τρικούπη 181. Παρά την πρωτόγνωρη οικονομική κρίση που περνάει η χώρα μας καταφέραμε να σταθούμε στην ελληνική αγορά αφού πρώτος στόχος της εταιρίας είναι η διασφάλιση της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και προϊόντων σε συνδυασμό με την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Διαθέτουμε μια από της μεγαλύτερες γκάμες προϊόντων πυροπροστασίας. Οι επώνυμοι κατασκευαστικοί οίκοι που αντιπροσωπεύουμε και η έγκυρη τεχνική υποστήριξη που προσφέρουμε συνθέτουν το τοπίο για μια συνεργασία συνέπειας και εμπιστοσύνης.

Τεχνική στήριξη

Υπηρεσίες πελατών

Η εταιρία μας με στόχο τη καλύτερη εξυπηρέτηση των πελάτων της, προσφέρει τις παρακάτω πρόσθετες υπηρεσίες.

  • Υπηρεσίες Τακτικής ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ απο εξειδικευμένο συνεργείο και διάθεση ανταλλακτικών για προιόντα της εταιρίας μας τα οποιά πρέπει να ακολουθούν συγκεκριμένο πρόγραμμα συντήρησης ,σύμφωνα με την Ελληνική και Ευρωπαική νομοθεσία. (Αντλητικά συγκροτήματα πυρόσβεσης-πυροσβεστήρες-συστήματα κατάσβεσης- συστήματα πυρανίχνευσης)
  • Μεταφορά των παραγγελιών σας με δικά μας μεταφορικά μέσα.
  • Τεχνική υποστήριξη απο εξειδικευμένο προσωπικό επι τόπου του έργου σας για την εφαρμογή-εγκατάσταση-λειτουργία των προιόντων μας.
  • Προμετρήσεις υλικών απο τα σχέδια εφαρμογής του έργου σας για τη δημιουργία ολοκληρωμένης λίστας παραγγελίας υλικών για άμεση παράδοση με τις λιγότερες δυνατές ελλείψεις στο εργοτάξιο σας.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

Καλέστε μας στο 26410 31399